Sportfejlesztési program 2014/15

 

A Sportfejlesztési program 2014/15 IDE kattintva letölthető

 

Sportfejlesztési program 2014/15 jóváhagyó határozat

 

A Sportfejlesztési program 2014/15 jóváhagyó határozat IDE kattintva letölthető

 

 

TAO Határozat 2015

http://data.hu/get/9328138/Nyb.pdf

http://data.hu/get/9332518/SFP-piszkozat.pdf

A linkre kattintva letölthető!

 

 

 

 

Sportfejlesztési program 2014-15 

 

 

 

 http://www41.zippyshare.com/v/17945721/file.html

 

 

 

 

 

Sportfejlesztési program 2013-14

 

 A sikeres pályázat részletei letölthetők a linkre, majd a „download now” feliratra kattintva.

 

http://www34.zippyshare.com/v/26701953/file.html

 

 

 

 

 

 

 

 

Az NB3 Tisza-csoport állása 3 forduló után

 

 

1. Várda SE 3 3 – – 9–1 9

2. Tiszaújváros 3 2 1 – 6–3 7

3. Hajdúszoboszló 3 2 1 – 5–2 7

4. Nyírbátor 3 2 – 1 9–4 6

5. Baktalórántháza 3 2 – 1 8–7 6

6. Cigánd 3 2 – 1 5–5 6

7. Ibrány 3 1 2 – 2–1 5

8. Tiszakanyár 3 1 1 1 8–6 4

9. Létavértes 3 1 – 2 4–2 3

10. Nagyecsed 3 1 – 2 2–6 3

11. Hajdúböszörmény 3 – 1 2 3–7 1

12. Szatmár Unió FC 3 – 1 2 1–5 1

13. Diósgyőr II 3 – 1 2 2–9 1

14. Debreceni EAC 3 – – 3 1–7 –

 

 

 

 

 

 

,
Megvan az első idegenbeli siker!

 

Kiválóan előkészített játéktér fogadott minket a Diósgyőr II otthonában, Miskolcon. Már a meccs előtti bemelegítésnél érezhető volt, a hazaiakon kívül lesz még egy ellenfél: az időjárás. A találkozó első negyedét kis túlzással átaludtuk, a középpályán sok labdát eladtunk, a támadásaink erőtlenek voltak, ráadásul védekezésben sem voltunk meg kellő létszámban. Ezt a fiatal diósgyőriek ki is használták egy kontra végén, az első ziccert még Tóth Szilveszter nagy bravúrral védte, a kipattanót azonban Zinger értékesítette. Játékunk ezután is ideges, kapkodó volt, érezhetően megzavarta a csapatot a kapott gól. A félidő vége azonban jól sült el. Előbb Lakatos beadását követően Pálvölgyi egyenlített, majd az utolsó percben Nagy Dávid jól helyezett lövése már a vezetést jelentette egy szépen felépített kontra végén. A szünet után az ellenfél nagy lendülettel vetette magát a küzdelembe, mégis Erdei szabadrúgása jelentette az első nagy gólszerzési lehetőséget, a lövés sajnos kipattant a bal kapufáról. Majd egy oldalszabadrúgást követően kis híján egyenlítettek a hazaiak, de a kapufa most mellénk állt, így maradt a 2-1. Egészen a 68. percig, amikor is Pálvölgyi megszerezte második gólját, az igazsághoz hozzátartozik, hogy itt már emberhátrányban játszott a „kis” Diósgyőr. Innen már sorra dolgoztuk ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket, a hátralévő időben még Lakatos kétszer villant, előbb szabadrúgásból, majd akcióból talált be, kialakítva ezzel az 5-1-es végeredményt.

Diósgyőr II  1-5  Nyírbátori FC
Miskolc, 100 néző
v.: Kriston T.

Diósgyőr II: Ambrusics – Papp D., Tóth K., Borbély G., Czeglédi M., Kerényi M. (Balajti B., 84.), Berecz L. (Nyikes, 31.), Fazekas P. (Mészár, a szünetben), Stefán, Hegedűs P., Zinger. Edző: Bocsi Zoltán.

Nyírbátor: Tóth Sz. – Orosz M. (Orgován Gy., 59.), Ricsei, Jeddi, Kóka R., Haburcsák, Erdei Z. (Puskás D., 72.), Hadházi, Pálvölgyi (Tóth B., 79.), Nagy D., Lakatos L. Edző: Fogarasi Zoltán.

 

Bocsi Zoltán: – Az első félidő jobb teljesítménye után a másodikban szétestünk aminek ez lett az eredménye.

Fogarasi Zoltán: – A nagy forróság ellenére kitűnő talajú pályán nehezen „melegedtünk” bele a mérkőzésbe, és meg is kaptuk az ébresztő jellegű gólunkat. Szünet előtt lélektanilag nagyon jókor fordítottunk, majd a második félidőben valós tudásunkat nyújtva csak a gólkülönbség volt kérdéses.

 

 

 

 

 

 

 

 

,

Győzelem a megyei rangadón!

 

2012. augusztus 25-én délután nagy hőségben kezdődött el első hazai mérkőzésünk, az ellenfél Baktalórántháza volt.

Már a hét folyamán az edzéseken is az volt a fő cél, hogy a kisvárdai vereséget kiheverje a csapat, és újult erővel kezdjük el a hétvégi meccset a saját publikum előtt. Ez tökéletesen sikerült is, úgy kezdődött az összecsapás, ahogy azt terveztük: 18. percben már kétgólos volt az előnyünk, egy hatalmas védelmi hibát kihasználva Pálvölgyi szerzett vezetést, majd Erdei talált be 11-esből. Az első félidő ezután többnyire mezőnyjátékkal telt, de még a szünet előtt egy formás kontratámadás végén Ráti is gólt szerzett, így a félidőben már 3-0 volt ide. A folytatásban szépített a Bakta: az 52. percben Kozma bal oldali beadását Török fejelte közelről a kapuba. Nem örülhettek azonban sokáig a vendégek, alig pár perccel később már 4-1 volt az állás. Tűzijáték alakult ki Gazsi kapuja előtt, Lakatos szabadrúgása a felsőlécet, Orosz ismétlése a bal kapufát találta el. Ezt a kipattanót azonban már Nagy Dávid gólra váltotta, egy gyönyörű ollózó mozdulattal, bár a labda nem érintette a hálót, de az asszisztens résen volt és jelezte: ez bizony bent volt! A meccs hátralévő részében még többször betalálhattunk volna, de  összességében elégedettek lehetünk a látottakkal és a 3 gólos győzelemmel.

Nyírbátori FC  4-1  Baktalórántháza
Nyírbátor, 300 néző
v.: Bendik G.

Nyírbátor: Tóth Sz. – Orosz M., Bodó G. (Ricsei, 30. perc), Jeddi, Kóka R., Ráti (Tóth B., 72.), Erdei Z. (Orgován Gy., 80.), Hadházi, Pálvölgyi, Nagy D., Lakatos L. Edző: Fogarasi Zoltán.

Baktalórántháza: Gazsi – Balogh Zs., Geda, Kántor F., Csordás G., Rakóczi (Molnár L., a szünetben), Lakatos I., Kozma J. (Marics T., 88.), Marics G., Török I., Fábri (Till, 77.). Játékos-edző: Illés László.

 

Fogarasi Zoltán: – Végig irányítottuk ezt a számunkra is nagyon fontos mérkőzést, melyen fegyelmezett védőjátékkal, a sok kapufa és kimaradt helyzet ellenére hatékony és eredményes támadójátékkal, teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. Külön gratulálok a névnapját ünneplő Tóth Béla Bence első enbé hármas mérkőzéséhez.

Illés László: – A hétközi jogtalan döntés, a súlyos egyéni hiba és az ajándék tizenegyes hamar megpecsételte sorsunkat. Gratulálok a Nyírbátornak a megérdemelt győzelemhez.

 

 

 

 

 

 

 

,

A tavalyi bajnok tovább menetel

 

Lejátszotta első mérkőzését a 2012/13-as szezonban a Nyírbátori FC. Kisvárdán, a tavalyi bajnok otthonában léptünk fel, természetesen a győzelem megszerzésének igényével. A találkozó azonban rosszul indult, a hazaiak már a 3. percben vezetést szereztek Farkas Márton találatával. Az első negyedóra kellett ahhoz, hogy felvegyük a meccs ritmusát, a középpályán fölényben játszottunk, és Pálvölgyi ordító ziccerénél már néhányan bent láttuk a labdát a várdai kapuban. Azonban, ahogy ez ilyenkor lenni szokott, 3 perccel később már kétgólos volt a hátrányunk, miután Iván Attila átlövése a jobb alsóban kötött ki.
A második félidőben kapufákig jutottunk, igaz, kaphattunk is volna újabb gólt, de az eredmény már nem változott. Amit mindenképp leszűrhetünk: az akarati tényezők javulása esetén érhetünk el csak jó eredményeket a továbbiakban.

Várda SE  - Nyírbátori FC  2-0
Kisvárda, 500 néző
v.: Csáki L.

Várda SE: Petranics – Tóth Gy., Hegedűs T., Mező Á., Lakatos I., Farkas M., Oláh D., Miskolczi (Lakatos T., 76. perc), Iván A., Fodor A. (Brankovics P., 86.), Bagin (Soós T., 57.). Edző: Révész Attila.

Nyírbátor: Tóth Sz. – Orosz M., Bodó G., Ricsei, Kóka R., Ráti, Erdei Z. (Puskás D., a szünetben), Hadházi, Pálvölgyi, Haburcsák (Nagy D., 41.), Lakatos L. (Jeddi, 65.). Edző: Fogarasi Zoltán.

 

Révész Attila: – Ott folytattuk, ahol abbahagytuk, újra nagyon küzdelmes mérkőzést játszottunk a jó erőkből álló Nyírbátor ellen. Úgy érzem, jelenleg előrébb tartunk csapatépítésben, mint a Bátor, és megérdemelten nyertük meg a nagyon fontos rangadót.

Fogarasi Zoltán: – Szégyellem magam a játékosok helyében is, egyben elnézést kérek a szurkolóktól, remélem, a csapaton belül is mindenki így érez. Nehéz egy olyan mérkőzésről nyilatkozni, amelyen ugyan megvoltak a lehetőségeink, mégis már eldőlt a harmadik percben. Teljesen megérdemelt a Kisvárda győzelme, amihez gratulálok.

 

 

 

 

,

Három mérkőzéssel készült első idényére a Nyírbátori FC 2

 

NYFC 2-Penészlek   3-4
Gsz.: Vass R. 2, Széplaki

Nagykálló 2-NYFC 2   2-2
Gsz.: Széplaki, Dankovics

NYFC 2-Piricse   4-2
Gsz.: Tóth T 2, Hanusi, Vass R

 

-

Magabiztos győzelem az utolsó edzőmeccsen!

 

Hajdúnánás-NYFC  2-6
Gsz.: Ráti, Kóka, Nagy D, Pálvölgyi, Puskás, Willy

 

.

Elkezdődött...

Bár a nyár javában tombol, július 6-án elkezdte csapatunk a következő évad őszi szezonjára való felkészülést.
A csapat összetétele ugyan 1-2 helyen még változhat, de a bajnoki rajra már javában folynak az előkészületek.
A játékosok heti négy edzésen vesznek rész (kedd-péntek), de közben edzőmérkőzések, kupatornák színesítik a programot amelyek során többnyire osztálytársakkal találkozunk majd.

A program:

Július 14. (szombat) 17.00: NYFC-Ebes
Július 18. (szerda) 18.00 NYFC-Hadúszoboszló
Július 21-22. (szombat-vasárnap): Fenyves Kupa Baktalórántházán.
   Kezdés 16.00, vagy 18.00
   Résztvevők:
      Baktalórántháza
      Várda SE
      Szatmári Unió FC (Fehérgyarmat-Nagyszekeres)
      NYFC
Július 25. (szerda) 17.00: NYFC-Balmazújváros
Július 29-29. (szombat-vasárnap): Olimpiai Klub Kupa (Nyírbátorban).
   Kezdés 08.00
   Résztvevők:
      Kisvárda
      Szatmárnémeti
      Szatmári Unió FC
      Eger II.
      Cigánd
      NYFC
Augusztus 02. (szerda) 17.00: NYFC-Tiszaújváros
Augusztus 04. (szombat) 09.30 Várda SE-NYFC
Augusztus 08. (szerda) 18.00: NYFC-Szatmár Unió FC
Augusztus 11. (szombat) 17.00: Hajdúnánás-NYFC

Mindezek után jöhet a rajt...
Augusztus 18. (szombat) 17.00: NYFC-????????????

Hajrá Nyírbátor!!!

Janovics János

Műfüvön és villanyfényben is edzhetnekA végéhez közeledik a társasági nyereségadóval kapcsolatos beruházások első üteme Nyírbátorban: már kész a kisméretű műfüves pálya és nyolcvan százalékos készültségben áll a hasonló borítású, ugyancsak villanyfénnyel ellátott szabványméretű játéktér. Az új létesítmények forradalmian megváltoztathatják a legutóbbi NB III-as bajnokságban ezüstérmes csapat felkészülésének lehetőségeit is, elsősorban majd télen, de már most nyáron is.

A munka pénteken kezdődik meg – változatlanul Fogarasi Zoltán edző irányításával. A játékoskeretben már most vannak csereberék, hiszen a jövőben nyírbátori szerelést ölt a Tiszakanyárról érkezett középpályás páros, Orgován György és Lakatos László valamint a legutóbb kemecsei színekben szereplő Jeddi Béla. Visszatért Nyírvasváriból Tóth Bence, aki a megyei II. osztályú csapat tagjaként az elmúlt szezonban 23 góllal terhelte meg az ellenfelek hálóját. A bátoriakkal kezdi meg a felkészülést az ugyancsak nyírvasvári kapus, Opre Rajmund is.

Baracsi Balázs klubelnök tájékoztatása szerint nem tagja a csapat keretének Bárány Tamás, Czerula Zsolt, Matejkó Roland és Mándi László, míg Varga Krisztián magasabb osztályú vagy külföldi lehetőség után kutat. Az ő jövőjétől is függ, hogy lesz-e még változás a keretben, a klubvvezető úgy prognosztizált, hogy menetközben még egy-két változás várható.

A felkészülési menetrend viszont teljesnek mondható, amelyben két felkészülési torna is helyet kapott. Az egyik a baktalórántházi Fenyves Csárda Kupa, a másik a cigándiak által szervezett, ám ezúttal Nyírbátorban esedékes 6. Olimpiai Klub Kupa lesz. Ezek a viadalok is hozzásegíthetik a csapatot a következő bajnokságra vonatkozó célok eléréséhez, vagyis a szűkített NB III-ban maradáshoz.

Forrás: SZON.HU

A Nyírbátori FC a 2011/2012 bajnoki szezonban az NB III. Tisza csoportjában 2. helyezést ért el.Hosszabb távon korszerű edzésközpont kialakítása a cél Nyírbátorban.

A társasági nyereségadó-kedvezményből fakadó, a sportra fordítható pénznek köszönhetően nagyszabású, százmilliós nagyságrendű beruházás vette kezdetét Nyírbátorban. A város sporttelepén már építik a 40×20, illetve a 110×60 méteres műfüves futballpályákat, amelyek villanyvilágítással lesznek ellátva, körben labdafogó hálóval és térkő burkolattal. A kisebbik játéktér elsősorban az amatőr kispályás csapatokat szolgálja majd ki, míg a szabványméretű futballpálya a Nyírbátori FC felnőtt- és utánpótláskorú csapatainak biztosít majd edzéslehetőséget.

A nyíregyházi mellett a nyírbátori lesz a második nagyméretű műfüves pálya a megyében, így a környékbeli csapatoknak is lehetőséget kínál majd a mostoha téli felkészülési időszakban az előkészületi mérkőzések megrendezésére. A kivitelezés jelenleg a földmunkák befejezésénél tartanak, a pályák átadási határideje 2012. június 30. De nemcsak pályafronton történt, történik előrelépés a Nyírbátori FC-nél a megnyert taós pénzeknek köszönhetően.

– A pályázat keretében az egyesület buszt vásárolt és minden játékost új egyen sportfelszerelésbe öltöztettünk – adott tájékoztatást Baracsi Balázs, az NYFC elnöke. – A létesítményhelyzetünk konditerem kialakításával javul tovább, a sporttelep körül megújul majd a kerítés. Pályázatunk tartalmaz még öltözőbővítést és felújítást is, valamint a nézők komfortérzetének javítására új szociális helyiségeket alakítunk ki, de meglehet, utóbbi megvalósítására már csak jövőre állnak rendelkezésre a források. Ugyancsak a jövő évi pályázattal célozzuk meg a betonlelátó lefedését és műanyag székekkel való ellátását. Természetesen már az eddigi beruházások sem jöhettek volna létre támogatóink segítsége nélkül, a város önkormányzata és képviselőtestülete pedig a pályázathoz szükséges önrész legnagyobb részét biztosította a számunkra.

Nyírbátorban hosszabb távon az a terv, hogy a most kialakuló létesítmények, a pályán korábban épült, negyven fő kiszolgálását biztosító szálláshelyekkel és a városi strandfürdővel együtt kiváló edzésközpont jöhet létre.

Bodnár Tibor

Forrás: SZON.HU
2012-06-16
Nyírbátori FC - 3
Hajdúszoboszló - 0
2012-06-10
Tiszakanyár - 4
Nyírbátori FC - 4
2012-06-02
Nyírbátori FC - 4
Ibrány - 1
2012-05-27
Várda SE - 2
Nyírbátori FC - 1
 
Nyírbátori Football Club
4300 Nyírbátor
Sport u. 4-6.
+3630-2717004