This is a heading

This is a paragraph. To edit this paragraph, highlight the text and replace it with your own fresh content.
Moving this text widget is no problem. Simply drag and drop the widget to your area of choice.
Use this space to tell site visitors about your business and story.

Ajtó és Ablakcsere Mutatók, tippek és trükkök mindenki számára

Subheading

Túl gyakran az emberek rohannak egy forró új elektronikus eszközt vásárolni, csak ha hazaérnek, rájönnek, hogy fogalmam sincs, hogyan kell használni. Sok eszköz, például az Ajtó és Ablakcseres, körül ül, és összegyűjti a port, mert a tulajdonosok soha nem vették időbe az alapok megtanulását. Ez a cikk megmutatja, hogyan lehet a legtöbbet kihozni Ajtó és Ablakcsere készülékéből.

A billentyűzet aktiválása előtt forgassa el az Ajtó és Ablakcsere készüléket vízszintesen. Ez megnöveli a billentyűzet méretét, megkönnyítve a gépelést. Ez különösen akkor hasznos, ha nehezen látja a kis képernyőt, vagy nagyon nagy ujjai vannak. Ez időt és frusztrációt takaríthat meg a helytelenül írt szavakkal vagy az automatikus javítás hibáival.

Gyorsan megtalálja telefonját a vadonatúj, ingyenes, a Find My Ajtó és Ablakcsere nevű ingyenes alkalmazás segítségével. Ez lehetővé teszi a telefon távoli elérését, hogy koordinátákat adjon a térképen, növelje a hangerőt, hogy vastag párnák alól hallhassa a telefont, vagy lezárhatja a telefont, és lopás esetén törölje az összes adatot.

Fényképezhet a fejhallgató-vezetékkel is. Ha készen áll, nyomja meg a kábel gombját. Ennek során ügyeljen arra, hogy az Ajtó és Ablakcsere álljon egyenesen, hogy a lövés tiszta és koncentrált maradjon.

Az Ajtó és Ablakcsere segítségével bármilyen fájlt tárolhat. Ennek az egyetlen módja az Ajtó és Ablakcsere meghajtó alkalmazás megvásárlása, de ha egyszer megteszi, szinte bármit elmenthet telefonjára. Ez lehetővé teszi, hogy a telefon szinte teljes egészében mini hordozható számítógépként működjön.

Az Ajtó és Ablakcsere készülékén készített képeket szerkesztheti. Nyissa meg a szerkeszteni kívánt képet. Miután megtalálta a képet, kattintson a Szerkesztés gombra a jobb felső sarokban. Ez lehetővé teszi a vörösszem-hatás javítását, kivágását, elforgatását vagy automatikus javítását. A javítás után kattintson a Mentés gombra a jobb felső sarokban.

Ha az Ajtó és Ablakcsere az iOS4 platformot használja, előfordulhat, hogy egynél több alkalmazás futtatása drasztikusan lelassítja a telefon teljesítményét. Kattintson duplán a Kezdőlap gombra, hogy megjelenítse az összes jelenleg futó és felfüggesztett alkalmazás listáját. Koppintson a ikonra, majd tartsa mindegyiket mindaddig, amíg minden ikon kigyullad. Ezután a törlés gombbal bezárhatja a szükségtelen alkalmazásokat.

Ha vállalkozó vagy, akkor rendkívül előnyös lehet, ha Ajtó és Ablakcsere dolgozik. Nem csak bárhonnan felhívhatja és szövegesíti kollégáit, hanem e-maileket küldhet, munkahelyeket látogathat meg, és bárhonnan bármikor hozzáférhet a fontos adatokhoz.

El kell küldeni egy linket egy weboldalra vagy egy képet egy barátjának? Nyissa meg az oldalt, érintse meg a címsort, és képesnek kell lennie arra, hogy ezt a linket e-mailben elküldje. Küldjön e-maileket magának, ha egy másik linkre szeretne hozzáférni.

Az Ajtó és Ablakcsere üzeneteinek gépeléséhez engedélyezheti vagy letilthatja az automatikus javítás funkciót. Ez a szolgáltatás megváltoztatja a rosszul beírt szót, miközben szöveges üzenetet ír be egy barátjának vagy családtagjának, a leglogikusabb szónak, aminek kell lennie. Ha nem akarja ezt a funkciót, akkor egyszerűen vegye le a Beállítások-> Általános-> Billentyűzet részből.

Volt valaha csalódás, hogy nem tudta időben felállítani a fényképezőgépet, hogy tökéletes képet kapjon? A fényképezéshez gyorsabb módja van. Amíg a képernyő le van zárva, gyorsan érintse meg kétszer a Kezdőlap gombot. A jobb alsó sarokban egy kis kamera ikon jelenik meg. Megérinti az ikont a fényképezőgép funkcióinak gyors engedélyezéséhez.

Ne hagyja, hogy az Ajtó és Ablakcsere szemétfiókba vagy szekrénybe kerüljön az összes többi olyan készülékkel, amelyről soha nem zavarta megtanulni. Ha néhány percet vesz igénybe ezeknek a tippeknek a elolvasása, megtanulhatja, hogyan lehet kiaknázni ezen figyelemre méltó eszközök erejét. Hamarosan az Ajtó és Ablakcsere jobbá fogja változtatni az életét.


© Copyright Digitális Üzletfejlesztés