Csökkentse a költségeket és a fáradtságot az online vásárlási tanácsadásunkon keresztül!

 

Szeret kuponokat használni? Mindig a következő nagyszerű akciót keresi? Izgatja a legjobb ajánlatok keresése? Mindezeket a készségeket az online vásárlás során is használhatja! Egyszerűen csak ugyanannyi időre, tudásra és kitartásra van szükség, mint amennyit egy fizikai boltban is alkalmazna. Ha olyan hasznos tanácsokat szeretne kapni, amelyekre szüksége van, olvassa el az alábbi javaslatokat.

 

Olvassa el egy üzlet szabályzatát, mielőtt először vásárolna. Ez a szabályzat tájékoztatja Önt arról, hogy a kiskereskedő milyen információkat gyűjt, hogyan használja fel ezeket az információkat, és hogyan tárolja ezeket az információkat. Ha nem ért egyet ezekben a szabályzatokban foglaltakkal, vegye fel a kapcsolatot a kereskedővel, mielőtt bármit is vásárolna. Ha nem ért egyet a politikájukkal, ne vásároljon tőlük.

 

Online vásárláskor inkább hitelkártyát használjon, mint bankkártyát. Ennek oka, hogy a hitelkártyák az Ön hitelképességén alapulnak, nem pedig a bankszámláján lévő pénzmennyiségen. Ha egy internetes hacker megszerzi a banki adatait, néhány órán belül teljesen tönkre teheti Önt.

 

Tartsa szemmel a bank- és hitelkártya-számláit. Ha online vásárol, ne várja meg a hónap végét a pénzügyei áttekintésével. Rendszeresen ellenőrizze online számláját, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincsenek-e extra terhek. Ha bármi rendellenességet észlel, minél hamarabb vegye fel a kapcsolatot a bankkal vagy a hitelkártya-társasággal.

 

Bár az online ruhavásárlás nagyon kényelmes lehet, és nagyszerű módja az időmegtakarításnak, győződjön meg arról, hogy a megvásárolt ruhákat vissza tudja küldeni, ha nem illenek önre, vagy nem olyanok, mint amilyeneket szeretett volna. Az online ruhavásárlás egyik nagy hátránya, hogy a ruhákat vásárlás előtt nem tudja ténylegesen megnézni!

 

Legyen tisztában az online kereskedők szállítási rendelésre vonatkozó törvényeivel. A cégnek a hirdetésében feltüntetett határidőn belül kell elküldenie a rendelését. A törvény szerint 30 napjuk van arra, hogy elküldjék a rendelését, vagy lehetőséget adjanak a rendelés lemondására. Ha nem kapja meg a megrendelését ezen időkereten belül, hívja fel a vállalatot, hogy értesítse őket.

 

Szeretné szemmel tartani az árcsökkenéseket, de nincs ideje folyamatosan ellenőrizni az oldalt? Próbálja ki az ár követőt! Ezek a webhelyek figyelik a termékeket az Ön számára, és e-mailt vagy SMS-t küldenek Önnek, ha a kívánt árat elérik. Ez különösen nagyszerű az ünnepi vásárlásoknál.

 

Sokat spórolhat az online vásárlás során, ha egyszerre rendeli meg az összes terméket, amire szüksége van. A legtöbb online áruház együttesen szállítja a termékeket, és csak egyszer számítja fel a szállítási díjat. Egyes áruházak még ingyenes szállítást is kínálnak, ha egy bizonyos összeget költ. Néha érdekesebb egy-egy további terméket megvásárolni, mint a szállítási költséget kifizetni.

 

Számos online kiskereskedő megajándékozza Önt kuponkódokkal, ha cserébe feliratkozik az e-mail listákra vagy hozzáadja őket valamelyik közösségi oldalon. A feliratkozás néhány pillanatot vesz igénybe, és a jövőben sokat spórolhat.

 

Mielőtt vásárolna, keressen a gyártó oldalán kuponokat és/vagy promóciós kódokat. Bármilyen termék megvásárlása előtt nézze meg a kiskereskedők ajánlatokat tartalmazó oldalait. Bármilyen kedvezményt talál, pénzt takaríthat meg egy olyan terméken, amelynek megvásárlását már tervezte.

 

Ha már tudja, hogyan takaríthat meg több pénzt az online vásárlás során, már csak a motivációt kell megtalálnia ehhez. Tartsa szem előtt a tippeket, és hamarosan meglátja a keresett ajánlatokat. Gyakorolja az online vásárlással kapcsolatos készségeit, hogy veterán alkuvadásszá váljon!

 

 

© Copyright Digitális Üzletfejlesztés