This is a heading

This is a paragraph. To edit this paragraph, highlight the text and replace it with your own fresh content.
Moving this text widget is no problem. Simply drag and drop the widget to your area of choice.
Use this space to tell site visitors about your business and story.

Top Laptop tippek és tanácsok itt

A fene egye meg, új laptopot akar, méghozzá azonnal! A probléma az, hogy fogalma sincs, hol keresse, mit keressen, és hogyan juthat jó üzlethez. Nincs egész napja, ezért olvassa el ezt a cikket, hogy kapjon egy gyors leckét az okosabb laptopvásárlásról.


Határozza meg a számítógép akkumulátorának élettartamát az alapján, ahogyan használni fogja. Ha rendszeresen fogja használni a laptopot az otthonától távol, akkor valóban hosszabb akkumulátor-üzemidőre van szüksége. Próbáljon meg olyan vékony laptopot találni, amelyik tetszik, és amelyik cserélhető akkumulátorral rendelkezik. Vegyen egy tartalék akkumulátort, és tartsa feltöltve.


Ha gamer, győződjön meg róla, hogy a laptopja rendelkezik dedikált grafikus feldolgozóegységgel. Ha ez egy szabványos (beépített) GPU, akkor nem biztos, hogy jól teljesít a vadonban az Ön által kedvelt játékokkal. Keressen ATI vagy NVidia GPU-t. Mindkettő teljesít a grafika és a sebesség terén.


Mindig szerezzen be egy tokot, amibe a laptopját teheti, ha ki akarja vinni otthonról. Akár iskolába megy vele, akár nyaralni viszi, mindenképpen szüksége lesz erre a védelemre. Ha csak úgy bedobja a laptopját a hátizsákjába, az nagyszerű módja annak, hogy könnyen megsérüljön.


Amikor csak lehetséges, frissítse a RAM-tárolóját. A véletlen hozzáférésű memóriát az operációs rendszer és a számítógépen futó bármely szoftver használja. A RAM növelésével gyorsabban fog működni a számítógép. Ha sok adathordozót tervez a számítógépére menteni, akkor növelnie kell az adattároló kapacitását.


Gondoljon arra, hogy mekkora merevlemezterületre van szüksége, amikor laptopot keres. A hagyományos számítógépekhez hasonlóan a merevlemez fogja tárolni az összes fájlt és információt. Ha ez megtelik, ki kell cserélnie, vagy külső merevlemezt kell használnia. Amikor megnézi a laptopok merevlemezének specifikációit, győződjön meg róla, hogy a maximális méretű merevlemezt választja. Általában a legjobb, ha számol azzal a lehetőséggel, hogy idővel elfogy a hely.


Ahhoz, hogy laptopja ne sérüljön meg, az italokat ne csak az asztalára, hanem alátétre tegye. A poharak és a dobozok lecsapódhatnak, és az edény oldalán lefolyó víz a munkafelületre kerülhet, majd a laptop alá folyhat, és károsíthatja az alkatrészeket. A víz és a laptop nem kompatibilisek.


Érdemes biztosítást kötni a laptopjára, mivel az sérülésnek és lopásnak van kitéve, ha magával hordja. Ha a laptopja leesik vagy valahogyan megsérül, egy védelmi terv megmentheti a pénzét. A vásárlás előtt érdemes megismernie a biztosítási részleteket.


Kerülje el, hogy csak a neve miatt vásároljon számítógépet. A márkás termékeknek gyakran megfelelő árcédulájuk van. Jobb, ha figyelembe veszi a különböző modellek által kínált funkciókat. Nagyon gyakori, hogy olyan cégek technológiai eszközeit találja, amelyekről talán még nem is hallott, és amelyek nagyszerűek.


Ha csökkenteni szeretné a laptop súlyát, fontolja meg az optikai meghajtó kihagyását. Nincs szükség DVD- vagy Blu-Ray-meghajtóra, mivel a legtöbb tartalom letölthető az internetről, beleértve a filmeket, játékokat és szoftvereket. Az optikai meghajtó elhagyásával körülbelül fél kiló súlyt takaríthat meg.


Most, hogy befejezte ezt a cikket, sok hasznos tippel töltötte meg az elméjét. A laptopvásárlás most már gyerekjáték lesz, hogy tudja, mit csinál. Menjen el a boltba, vagy nézze meg az online kiskereskedőket, és találja meg a tökéletes modellt, szerezze meg a legjobb árat, majd kezdje el élvezni a hordozható számítástechnikát!

© Copyright Digitális Üzletfejlesztés